Café

2020-04-03: Med anledning av Covid-19 har caféet på Fullersta Gård tillfälligt stängt, medan utställningarna fortfarande har öppet. Spröd kommer att ha stängt fram till och med påsk. Sedan kommer ny information om läget här.

Spröd hälsar:

”Vi är ett litet företag som drabbas hårt av rådande omständigheter och att drifta två verksamheter inom en liten radie gör oss väldigt sårbara i detta läge.

Men – vi fortsätter med verksamheten som vanligt på bageriet på Hörningsnäsvägen och hänvisar alla kunder hit. Vi ber dock alla att tänka extra noga på att stanna hemma vid minsta symtom och hålla avstånd från varandra vid exempelvis köbildning. Vi spritar kortterminal och handtag regelbundet och håller som alltid en god hygien. Tillhör ni en riskgrupp eller kanske har en äldre släkting som vill handla från oss kan ni höra av er på 08-42864346 så försöker vi lösa leverans.

Vi hoppas att ni har förståelse för vårt beslut och hoppas att ni fortsätter stötta oss.”

 

Ordinarie öppettider:

Måndag-fredag 8.00-17.00

Torsdag 8.00-19.00

Lördag-söndag 9.00-16.00

 

Telefon: 072-244 51 00

E-post: sprodstenugnsbageri@gmail.com

Spröd Stenugnsbageri serverar frukost och lunch (pajer, grillade smörgåsar, soppa, sallader m.m.) . I utbudet finns bröd, fikabröd, kondisbitar, tårtor och egenrostat kaffe. Allt som säljs på caféet i Fullersta Gård produceras på Spröds bageri i Hörningsnäs och alla spannmål är ekologiska.

Spröd Stenugnsbageri startade sin verksamhet 2018 i Huddinge Bageriets gamla lokaler på Hörningsnäsvägen 20. Grundarna Mikael, David och Daniel upplevde att det saknades ett riktigt surdegsbageri i Huddinge och bestämde sig för att satsa på ett bageri där hantverket står i centrum.

Varmt välkomna!