Vill du söka konstskola till hösten?
För unga och unga vuxna.
11 februari kl 15.00-17.00

Söker du till höstens antagning på konstskolorna? Vill du få hjälp och feedback på dina arbetsprover?

Om du drömmer om att bli konstnär och söker till höstens antagning på konstskolorna kommer Fullersta Gård ge dig möjlighet att få feedback på dina arbetsprover.

Du kommer att få träffa två konstnärer med erfarenhet av att arbeta som lärare på konstskolor. Du  kommer få tillfälle att ställa frågor och få hjälp med din presentationstext.

Gäller för dig som söker förberedande konstskola och högre konstnärlig utbildning med inriktning fri konst.

 

De inbjudna konstnärerna är Lina Bjerneld och Julia Perione.

–>Lina Bjerneld är utbildad vid Kungliga konsthögskolan och arbetar i huvudsak med måleri. Lina Bjerneld jobbar även som lärare och studierektor på den förberedande konstskolan Idun Lovén och har varit gästlärare på bl.a de förberedande konstskolorna i Gävle och Öland samt inbjuden gästkritiker och examination på bl.a Kungl. Konsthögskolan och Konstfack. Bjerneld är just nu aktuell med grupputställningen Show and Tell på Malmö Konstmuseum.

Besök Lina Bjernelds hemsida här.

–> Julia Peirone är utbildad på högskolan för fotografi i Göteborg och i fri konst på Konstfack. Hon arbetar främst med foto och film och är känd för sina porträtt av tonårsflickor fångade i oförberedda poser som är osmickrande. Julia Peirone har varit gästlärare på Konsthögskolan i Umeå och Konstfack och är just nu aktuell med den kritikerrosade soloutställning Girls Girls Girls på Göteborgs konstmuseum. 

Besök Julia Peirones hemsida här.

 

Datum: söndag 11 februari kl 15.00-17.00

Plats: Fullersta Gård, Fullersta Gårdsväg 18, Huddinge.

–> Eventet kostar inget.

–> Begränsad antal platser.

Anmäl dig till macarena.olmos-dusant@huddinge.se

 

Hör av dig om du har frågor!